Setmana del 4 al 10 de març

Noves fotos… Aquesta setmana he caigut en el desànim i en les preguntes següents: Per què t’has liat a fer una foto cada dia? I si ho deixes i fas el projecte de 52 setmanes? Segur que és més fàcil una foto per setmana que una per dia… Vols dir que no hauries de saber més de fotografia per fer el projecte 365? En fi… a veure si amb la primavera els ànims s’apujen! :)

Nuevas fotos… Esta semana he caído en el desánimo y en las siguientes preguntas: ¿Porqué te has liado a hacer una foto cada día? ¿Y si lo dejas y haces el proyecto de 52 semanas? Seguro que es más fácil una foto por semana que una por día… ¿Quieres decir que no tendrías que saber más de fotografía para hacer el proyecto 365? En fin… a ver si la primavera levanta los ánimos! :)

{4 de març}

{5 de març}

{6 de març}

{7 de març}

{8 de març}

{9 de març}

{10 de març}

Anuncis

2 thoughts on “Setmana del 4 al 10 de març

  1. Alba preciosa, ja sabem que sovint quan fem nous projectes es presenten dubtes pero forma part del propi projete, que fariem els demés si ens privesis d’aquesta creativitat que ens fa aquests regals día a día, ara bé, en qualsevol cas………… Tu saps que està bé si ho fas i està bé si no ho fas. ;-) Gràcies per dexar-nos gaudir i digali al Marc que es pot dedicar a fer de model que ho fa molt be i es guapisissisism jajajajaja Muackis a tots dos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s