Setmana del 18 al 24 de març

Avui qui escriu no sóc jo, és el Marc. Ha estat una setmana mogudeta, i mai millor dit: he estat (i estic) amb vertigen. Aquesta setmana he experimentat el que és haver de fer una fotografia cada dia sense poder sortir de casa i no trobant-se del bé tot. A veure si us agraden les fotografies! He provat amb dos temes nous: l’abecedari i els colors. Aniré fent cada setmana una fotografia a algun objecte que comenci per una lletra i a alguna cosa d’un color concret. Us deixo la lletra A i el color taronja. Bona setmana!

Hoy no os escribo yo, es Marc. Ha sido una semana movidita, y nunca mejor dicho: he estado (y estoy) con vértigo. Esta semana he experimentado lo que es tener que hacer una fotografia cada día sin poder salir de casa y encontrándose mal. A ver si os gustan las fotos! He probado dos temas nuevos: el abecedario y los colores. Cada semana haré una foto de un objeto que empiece por una letra y algo de color. Os dejo con la letra A (el obejeto empieza por A en catalán, no en castellano…) y el color naranja. Buena semana!

{18 de març}
{19 de març}
{20 de març}
{21 de març}
{22 de març}
{23 de març}
{24 de març}

Anuncis

3 thoughts on “Setmana del 18 al 24 de març

  1. M´encanten Alba!!! T´ho vaig dir ja, però t´ho torno a repetir…estàs fent una evol.lució bestial!!! M´agraden moltisim i estàs ficant-li un pun t de dolçor que està sent molt característic ja de les teves fotos. Segueis així!!Besets!

  2. Gràcies, Gràcies, Gràcies per la teva generositat amb nosaltres. Admiro la teva creativitat i el teu compromis. Recupera’t aviat estimada, ja saps si hem necesites……. dame un silbidito.
    Petons preciosa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s