Mercats

El novè tema del grup Jugando a mirar han estat ELS MERCATS. A Barcelona tenim molts mercats que són coneguts: el de Santa Caterina, el de la Boqueria, el de Sant Antoni… i tots els de barri com el de Sants, el del Ninot… Però si passegeu per la ciutat us adonareu que la majoria estan en obres. I és molt difícil fer una fotografia i que no surti una tanca de l’Ajuntament o el casc d’un operari.
Finalment, dintre de l’autobús número 20 i amb el “tele” del meu pare, vaig poder fer la foto al mercat de Sant Antoni. Desitjo que us agradi i us convido a que us fixeu en els mercats meravellosos que té Barcelona.

El noveno tema del grupo Jugando a mirar han sido LOS MERCADOS. En Barcelona tenemos muchos mercados que son conocidos: el de Santa Caterina, el de la Boqueria, el de Sant Antoni… y todos los de barrio como el de Sants, el del “Ninot”… Pero si paseáis por la ciudad os daréis cuenta que la mayoría están en obras. Y es muy difícil sacar una foto y que no salga una valla del Ayuntamiento o un casco de un operario.
Finalmente, dentro del autobús número 20 y con el “tele” de mi padre, pude hacer esta foto al mercado de Sant Antoni. Deseo que os guste y os invito a que os fijéis en los mercados maravillosos que tiene Barcelona.

{Mercat}

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s