1 any quasi ple de fotos…

Demà farà just un any que vaig començar el projecte 365! Els que m’heu seguit tot aquest temps ja sabeu que el projecte va durar set mesos, en comptes de 12… en aquest temps he après molt de fotografia i sobretot, molt de mi mateixa. Estic contenta per totes les fotos que he fet, i malgrat sento una mica de tristesa per no haver fet les 365, sé que qualsevol dia puc començar un projecte nou! Potser aquest cop serà de 52 setmanes, que és menys feina! He descobert l’esforç i la dedicació que s’ha de posar per fer una foto cada dia (i felicito a tots els que fan aquest projecte, l’acabin o no…), la imaginació i la creativitat a l’hora de fer-la, i sobretot, a escoltar als “grans”. Això últim ho dic perquè no he seguit cap de les pautes que proposen els i les fotògrafs per fer aquest projecte…

Per l’any que ve, no em proposo cap projecte, tot i que seguiré fent fotos i mostrant-vos-les, i si em voleu seguir, estaré encantada! Els propòsits fotogràfics per aquest nou any són aprendre i millorar l’edició, continuar aprenent a fer fotografies i comprar-me un tele de 55-200mm (amb motor d’enfocament i estabilitzador).

Abans d’acomiadar el 2012 i començar el 2013 vull donar-vos les gràcies per haver estat aquí i haver-me llegit, comentat i acompanyat durant aquest any.

Vull donar les gràcies, també, a les meves compis i profes de Superstar, Atelier i Vintage, per què els vostres comentaris em fan créixer.

Agrair, també, el caliu i la sabiesa que em transmeten els i les companyes del grup Lío de fotos i Jugando a mirar.

I per últim, gràcies a tots i totes els que passegeu per la meva galeria de flickr i mireu, comenteu i afegiu com a “preferides” algunes fotografies. Gràcies també a Getty Images per haver proposat algunes fotos meves al seu magatzem! :)

I us deixo amb les tres fotografies que més visites i estrelletes de preferides han obtingut a flickr. Per un any ple de projectes, somnis i mils de fotografies!

Mañana hará justo un año que empecé el proyecto 365! Los que me habéis seguido este tiempo sabréis que el proyecto duró 7 meses en vez de 12… En todo este tiempo he aprendido mucho de fotografía i sobretodo, mucho de mi misma. Estoy contenta por todas las fotos que he hecho, aunque siento un poco de tristeza por no haber hecho las 365, ¡sé que cualquier día puedo empezar un proyecto nuevo! Puede que ésta vez sea uno de 52 semanas, que es menos trabajo. He descubierto el esfuerzo y la dedicación que hay que poner en hacer una foto cada día (y felicito a todos los que hacen este proyecto, lo acaben o no), la imaginación y la creatividad en hacerla, y sobretodo en escuchar a los “grandes”. Esto último lo digo porque no he seguido ninguna de las pautas que se proponen para hacer este tipo de proyecto.

Para el año que viene no me propongo ningún proyecto, aunque seguiré haciendo fotos y mostrándooslas, y si me queréis seguir, ¡estaré encantada! Los propósitos fotográficos para este año son aprender y mejorar la edición, continuar aprendiendo a hacer fotos y comprarme un tele de 55-200mm (con motor de enfoque y estabilizador).

Antes de despedir el 2012 y empezar el 2013 quiero daros las gracias por haber estado aquí y haberme leído, comentado y acompañado durante este año.

Quiero dar las gracias, también, a mis compis y profes de Superstar, Atelier y Vintage, porque vuestros comentarios me hacen crecer.

Agradecer, también, la calidez y la sabiduría que me transmiten mis compañer@s del grupo Lío de fotos y Jugando a mirar.

Y por último, gracias a tod@s los que os paseáis por mi galería en flickr y miráis, comentáis y añadís como “favorita” algunas de mis fotos. Gracias también a Getty Images por haber propuesto algunas de mis fotos para su almacén :)

Os dejo con las tres fotos que más visitas y estrellitas de “favoritas” han obtenido en flickr. ¡Para que sea un año lleno de proyectos, sueños y miles de fotografías!

or

plata

bronze

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s