Calendari 2013

Aquest matí hem tingut sessió de fotos al menjador de casa :) Abans d’acabar l’any vaig muntar un calendari amb diferents fotos que havia fet durant el 2012. Quan ma germana Anna el va veure va dir: perquè no en muntem un amb fotos nostres? Així és com aquest matí hem fet les fotos pel calendari. Ha estat tot un repte! Pensar les fotos, l’atrezzo i disparar sortint a la foto també! El resultat ha estat el següent: cent-cinquanta fotos, riures, canvis de vestits i un calendari ben original. Us deixo les fotos per què les pugueu veure. Gràcies Anna per un matí genial i inolvidable!

Esta mañana hemos tenido sesión de fotos en el comedor de casa :) Antes de acabar el año hice un calendario con fotos diferentes que había hecho durante el 2012. Cuando mi hermana Anna lo vio dijo: ¿porqué no montamos uno con fotos nuestras? Y así es como esta mañana hemos hecho las fotos para el calendario. Ha sido todo un reto! Pensar las fotos, el atrezzo y disparar saliendo en la foto también! El resultado ha sido el siguiente: ciento cincuenta fotos, risas, cambios de vestidos y un calendario ben original. Os dejo las fotos para que las veáis. Gracias Anna por una mañana genial e inolvidable!

{gener}

{febrer}

{març}

{abril}

{maig}

{juny}

{juliol}

{agost}

{setembre}

{octubre}

{novembre}

{desembre}

Anuncis

10 thoughts on “Calendari 2013

  1. Genial!!!! Us ha quedat un calendari esectacular, devertit i original!!! Mñ encisseu de castanyeres. Sou la repera!!! Besets guapa i ens veiem prompte!!! yujuuuuu

  2. MEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNCCCCCCCCCCCCCCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNTAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!, OLE LA CREATIVITAT!! OLE EL BON GUST!!!! OLE L’ART!!!!!!!!!!!!!!.

    ESSSSSSSSSSSTUPENNNNNNNNNDO NENEEEEESSS

    Roser
    Presidenta del vostre club de fans

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s