Any nou, calendari nou

Primer de tot, bon any!!

Amb el nou any cal llençar el calendari antic i posar-ne un de nou. I s’està tornant una tradició que les germanes Anna i Alba, facin un calendari juntes, amb fotos fresques, originals i diferents. Un calendari que lluirà a les cuines o despatxos nostres i de la nostra família.

Per l’edició hem comptat amb un equip excepcional!: l’Anna s’ha encarregat de dibuixar, el Jordi de fer les fotos i la Lorena de maquillar-nos i assessorar-nos en les expressions. Jo he fet l’edició i els esbossos de les fotos.

El resultat ha estat brutal! Un calendari en blanc i negre amb dibuixos i refranys catalans per cada mes. Exceptuant el de novembre, que, aprofitant que fem el nostre aniversari el mateix mes, hem posat les espelmes que apagarem. :)

Desitjo que us agradi i moltes gràcies als que l’heu fet possible!!!

PS: He començat un projecte nou, un 52 setmanes juntament amb un compi fotògraf. Si voleu passar i seguir-nos, estaré encantada. Clica aquí.

* * *

Primero de todo: ¡feliz año nuevo!

Con el nuevo año hay que tirar el calendario viejo y poner uno de nuevo. Y está empezando a ser una tradición que las hermanas Anna y Alba, hagan un calendario juntas, con fotos frescas, originales y diferentes. Un calendario que lucirá en las cocinas y despachos nuestros y de nuestra família.

Para la edición hemos contado con un equipo excepcional: Anna se ha encargado de hacer los dibujos, Jordi de hacer las fotos y Lorena del maquillaje y de asesorarnos en las expresiones. Yo he editado las fotos y he hecho los borradores de las fotos.

El resultado ha sido brutal! Un calendario en blanco y negro con dibujos y refranes catalanes para cada mes. A excepción del noviembre, que aprovechando que cumplimos años las dos, hemos puesto cuantas velas apagaremos. :)

Deseo que os guste y muchas gracias a los que lo habéis hecho posible!

PS: He empezado un proyecto nuevo, un 52 semanas junto con un compi fotógrafo. Si queréis pasar y seguirnos, estaré encantada. Clica aquí.

Gener

Febrer

Març

Abril

Maig

Juny

Juliol

Agost

Setembre

Octubre

Novembre

Desembre

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s