Biphotographers: nou projecte fotogràfic en companyia

En l’últim post ja vaig explicar que havia començat un projecte fotogràfic en companyia d’un amic, el Jordi.

Tot i així, tenia ganes d’escriure un post explicant de què va i com funciona; i demanar-te la teva participació, si vols!

El projecte és un 52 setmanes: al llarg de tot un any farem 52 fotos cadascú d’un tema proposat a l’inici de cada setmana. A finals d’any, recollirem 104 fotos que ens hauran ajudat a créixer com a fotògrafs.

Cada tema, i per tant, cada foto, ens serveix per adquirir creativitat, imaginació, tècnica i passar-nos-ho bé. Cada setmana, un dels dos escull un tema que tingui ganes de fotografiar: o bé per què és un tema que ja ha fotografiat abans i el vol repetir o bé per què la curiositat i el repte el mouen a proposar-lo.

Ja portem 10 setmanes i els 10 temes fotografiats han estat ben diversos: bokeh, la meva mascota, on to, blanc i negre, sense cap, el cel, el terra, contrapicat, autoretrat de Carnaval i fum.

I aquí ve el moment en què et demano la teva participació, si vols: proposa’ns un tema per fotografiar (a la part dels comentaris d’aquest post) i, si és possible, el fotografiarem!

* * *

En el último post ya conté que había empezado un proyecto fotográfico en compañía de un amigo, Jordi.

Aun así, tenía ganas de escribir un post contando de qué va y cómo funciona; y pedirte tu participación, ¡si quieres!

El proyecto es un 52 semanas: durante todo un año haremos 52 fotos cadauno de un tema propuesto al inicio de cada semana. A finales de año, recogeremos 104 fotos que nos habrán ayudado a crecer como fotógrafos.

Cada tema, y por lo tanto, cada foto, nos sirve para adquirir creatividad, imaginación, técnica y pasárnoslo bien. Cada semana, uno de los dos escoge un tema que tenga ganas de fotografiar: o por qué es un tema que ha fotografiado antes y lo quiere repetir o por que la curiosidad y el reto lo mueven a proponerlo.

Ya llevamos 10 semanas y los 10 temas fotografiados han sido muy diversos: bokeh, mi mascota, on to, blanco y negro, sin cabeza, el cielo, el suelo, contrapicado, autoretrato de Carnaval y humo.

Y aquí viene el momento en que te pido tu participación, si quieres: propón un tema para fotografiar (a la parte de los comentarios de este post) y, si es posible, ¡lo fotografiaremos!

Anuncis

3 thoughts on “Biphotographers: nou projecte fotogràfic en companyia

  1. Temes proposats: nu, joies, tecnologia, fotografia retro, cotxes, motos, temps (rellotges), musica, arbres, plantes, roses, bicicletes, roba, llibres, contes, sabates, peus, dits, fanals, rajoles, pèls, xocolata, fruita, cases, finestres, paraigües, espelmes, escriptura, lletres, bancs (de seure, jajaja), cadires, portes, ocells, ulls, nassos, llavis, betes i fils, cafès, carrers, rètols, … i més si voleu, jajaja
    lluisk

  2. – Els 4 elements naturals: Foc, aigua, aire i terra.
    – Part del cos: Els peus
    – Ocells
    – Un sentiment (aquesta és dificil eh!)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s