Estiu: llum i color

Una de les característiques de l’estiu, a banda del sol i la platja (tot i que aquest estiu no n’hi ha gaire), són les Festes Majors: n’hi ha per tots els pobles i ciutats (i barris) de Catalunya. Espectacles, guarniments, concerts, cervesetes… Mediterràniament, no?

Vaig tenir l’ocasió de poder anar a Blanes i veure els focs artificials, i vaig tenir la sort de veure una actuació espectacular en un molt bon lloc. Sobre les 22:00h vaig muntar tot el “parapeto” necessari per fer fotos als focs i em vaig posar en “modo ràfega” per captar cada un dels coets que sortien propulsats enlaire.

Us deixo un recull de les fotos d’un espectacle que recomano molt anar a veure, si es té l’ocasió. I aprofito per donar les gràcies a l’Alba i la seva família que ens va acollir i va ajudar a que fos possible fotografiar tanta llum i color.

Bon estiu i ens veiem a la tornada!

PS: La última foto pertany a la Festa Major de la Bisbal, a la Tronada que fan al riu. Com veureu, estava quasi a sota dels focs ;)

* * *

Una de las características del verano, a parte del sol y la playa (aunque este verano no haya hecho mucho) son las Fiestas Mayores: las hay por todos los pueblos y ciudades (y barrios) de Catalunya. Espectáculos, adornos, conciertos, cervecitas… ¿Mediterraniamente, no?

Tuve la ocasión de poder ir a Blanes y ver los fuegos artificiales, y tuve la suerte de poder ver la actuación espectacular desde un buen sitio. Sobre las 22:00h monté todo el “parapeto” necesario para fotografiar los fuegos y me puse en “modo ráfaga” para captar cada uno de los coetes que salían propulsados hacia arriba.

Os dejo unas cuantas fotos de un espectáculo que recomiendo mucho ir a ver, si se tiene la ocasión. Y aprovecho para dar las gracias a Alba y su familia que nos acogieron y ayudaron a que fuera posible fotografiar tanta luz y color.

¡Feliz verano y nos vemos a la vuelta!

PS: La última foto pertenece a la Fiesta Mayor de la Bisbal, a la “Tronada” que hacen en el río. Como veréis, casi estaba debajo de los fuegos ;)

focs1

focs2

focs3

focs4

focs6

focs7

focs8

focs9

focs5

Anuncis

One thought on “Estiu: llum i color

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s