Hello 2015!

Últimes hores de l’any 2014…

M’agrada aturar-me i repassar com ha anat l’any: què m’ha portat de nou, què hi ha de vell que encara cueja, quins somnis he complert i quins han quedat atrapats en algún lloc al que de moment no hi puc arribar, què he après, què he descobert de mi i dels altres. Després, dono les gràcies deixant enrere l’any que passa i mirant al nou amb il·lusió, amb compromisos, amb projectes i idees, amb ganes i creativitat. I fotografia, molta fotografia.

2014 ha estat, entre d’altres, un any molt fotogràfic: he fet el projecte de 52 setmanes juntament amb el Jordi, un amic. Biphotographers m’ha donat molt! Evolució com a fotògrafa, experiència, un estil; m’ha mostrat una part de mi que no coneixia i que de vegades m’agrada i d’altres no tant; ha omplert les 52 setmanes de fotos, d’idees i d’edició. I això és molt: és molta la dedicació que comporta un projecte així. I estic molt contenta d’haver-lo començat i acabat :)

Pel 2015 demano més fotografies, més aprenentatges, llargues estones amb la meva família i els meus amics, viatges (un a Mòdena a conèixer a algú molt especial i un altre a Heidelberg a retrobar-me amb una amiga encantadora, i potser NYC? ;) ), més jams de swing, més ioga, més projectes.

Acomiado l’any mostrant una sessió molt especial per a mi que li vaig fer a la meva germana Anna, que potser ja heu vist per Facebook o Instagram. L’ensenyo avui perquè des de fa 20 anys, cada 31 de desembre és un dia molt especial per la meva família: tots els instants d’aquesta nit estan impregnats de tu, Anna.

Bona entrada al 2015!

* * *

Últimas horas del año 2014…

Me gusta parar y repasar cómo ha ido el año: que hay de nuevo, que hay de viejo que aun colea, que sueños he cumplido y cuales han quedado atrapados en algún sitio al que de momento no puedo llegar, que he aprendido, que he descubierto de mi y de los demás. Luego, doy las gracias dejando atrás el año que pasa y mirando al nuevo con ilusión, compromisos, proyectos e ideas, con ganas y creatividad. Y fotografía, mucha fotografía.

2014 a sido, entre otros, un año muy fotográfico: he hecho un proyecto de 52 semanas junto con Jordi, un amigo. ¡Biphotographers me ha dado mucho! Evolución como fotógrafa, experiencia, un estilo; me ha mostrado una parte de mi que no conocía y que a veces me ha gustado y otras no tanto; ha llenado 52 semanas de fotos, ideas y edición. Y eso es mucho: es mucha la dedicación que conlleva un proyecto así. Y estoy muy contenta de haberlo empezado y acabado :)

Para el 2015 pido más fotografías, más aprendizajes, largos ratos con mi familia y amigos, viajes (uno a Modena a conocer a alguien muy especial y otro a Heidelberg a reencontrarme con una amiga encantadora, y ¿puede que NYC? ;) ), más jams de swing, más ioga, más proyectos.

Despido el año mostrando una sesión muy especial para mi que le hice a mi hermana Anna, que puede que la hayáis visto en Facebook o Instagram. La muestro hoy porqué desde hace 20 años, cada 31 de diciembre es un día muy especial para mi familia: todos los instantes de esta noche están impregnados de ti, Anna.

¡Buena entrada al 2015!

{vol. I}

{vol.II}

{vol. III}

{vol. IV}

{vol. V}

{vol. VI}

{vol. VII}

{vol. VIII}

{vol. IX}

{46/52: el cos}

Anuncis

2 thoughts on “Hello 2015!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s