Clara: bellesa camaleònica (I)

Avui entrarem de puntetes a l’habitació on vaig fer la última sessió de fotos. L’espai és blanc i està inundat per la llum natural que entra per la gran finestra. Hi ha silenci, moviments lents, mirades dolces i sensuals, una figura femenina estirada.

Aquesta és una sessió íntima, delicada, quasi tota en blanc i negre. A través de la càmera em miren uns ulls de mirada dolça i alhora penetrant. La Clara són moltes dones en una: de vegades dolça i innocent com una nena i d’altres, sensual i provocadora com una amant. De vegades els seus gestos corresponen a una dona adulta i forta, amb talent i d’altres, gesticula com una nena delicada i riallera. Totes elles ens tenen captivades a la meva càmera i a mi.

Us deixo uns minuts amb ella…

* * *

Hoy entraremos de puntillas en la habitación donde hice la última sesión de fotos. El espacio es blanco y está inundado por la luz natural que entra por la ventana grande. Hay silencio, movimientos lentos, miradas dulces y sensuales, una figura femenina tumbada.

Ésta es una sesión íntima, delicada, casi toda en blanco y negro. A través de la cámara me miran unos ojos de mirada dulce y a la vez, penetrantes. Clara son muchas mujeres en una: a veces dulce e inocente como una niña y otras, sensual y provocadora como una amante. A veces sus gestos corresponden a los de una mujer adulta y fuerte, con talento; otras, gesticula como una niña delicada y risueña. Todas ellas nos tienen cautivadas a la cámara y a mí.

Os dejo unos minutos con ella.

I

II

III

VII

V

VI

IV

Anuncis

2 thoughts on “Clara: bellesa camaleònica (I)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s